• Yeni Kız
Videri Nane ve Çay Ağacı Kremi – Keratinle İşlenmiş Saçlar için Aloe Vera ve Kuşburnu Tohumu Yağı ile formüle edilmiştir.

Videri Nane ve Çay Ağacı Kremi – Keratinle İşlenmiş Saçlar için Aloe Vera ve Kuşburnu Tohumu Yağı ile formüle edilmiştir.

Rating 
₺ 0.33

kullanılabilirlik
Emre için Kİ

【 Keratin ile İşlenmiş Saçlar için en iyisi】 - Artık birinci sınıf uçucu yağlardan formüle edilmiş Videri Saç Kremi ile saç derinizi ve saçınızı derinlemesine besleyebilirsiniz.Nane, Çay Ağacı, Aloe Vera ve diğer birinci sınıf elementler hasarlı köklerinizi ve kuru saç derinizi nemlendirir, canlandırır ve iyileştirir!. 【 Ultimate Hidrasyon 】 - Bu saç kreminde kullanılan Organik Aloe Yaprağı Suyu, Nane Yağı, Çay Ağacı Yaprağı Yağı, Organik Lavanta Çiçeği Suyu, Roma Papatya Çiçeği Suyu ve Kuşburnu Yağı kuru saç derinizi hedef alacaktır.Bu saç derisi ürününde kullandığımız doğal bileşenler saçınıza hak ettiği çok ihtiyaç duyulan tlc'yi verecektir!. 【 Canlandırıcı Koku 】 - Bu saçın canlandırıcı, taze ve saf Nane ve Çay Ağacı aromasını seveceksiniz conditioner.It duyularınızı uyandıracak ve uzun bir iş, okul, ayak işleri ve ev işlerinden sonra rahatlamanıza yardımcı olacaktır.Saçınızda kalacak hoş koku gün boyu hoş bir öz olacak!. 【 Zulüm, Sülfat ve Paraben İçermez 】 - Saç bakım uzmanları grubumuz bu nane ve çay ağacı saç kremini zulümsüz bir şekilde hazırladı laboratory.It sülfat veya paraben kullanılmadan vegan dostu bileşenlerden oluşur.Bu derin saç derisi ve saç kreminin sizin ve aileniz için güvenli olduğunu bilerek rahatlayın. [Süperstar Malzemelerimiz ] – Organik aloe yaprağı suyu, kuşburnu tohumu yağı, pro-vitamin B5, hidrolize buğday proteini yaşayın.Zararlı kimyasallar içeren diğer saç kremi formüllerinin aksine, saç kremimiz vegan, zulüm içermeyen, paraben içermeyen ve sülfat içermez.Bu saç kreminin sizin ve aileniz için güvenli olduğunu bilerek rahatlayın.Bunu kullandıktan sonra saçınızın ne kadar yumuşak ve nemli hissedeceğini ve bakacağını seveceksiniz conditioner.It rakipsiz saç nemlendirmesi için doğal Aloe Vera içerir!.

Ürün hakkında

Müşteri seçim